Hoe gebruik ik mijn online belevingsdashboard?

Je bent net gestart met het versturen van je vragenlijst(en) en de eerste resultaten beginnen binnen te druppelen. Leuk! Maar hoe bekijk je de resultaten van het onderzoek in je online belevingsdashboard en welke handige functionaliteiten kun je hierbij gebruiken? Na deze interactieve workshop heb jij de basis onder de knie!

Maar wat doe je nou precies tijdens de training?

De workshop begint om 10.00 uur bij ons op kantoor in Loosdrecht. Hier word je ontvangen met een kop koffie en ontmoet je de andere deelnemers. In de demo omgeving laat een van de adviseurs, Stef of Gijs, jou zien hoe het online belevingsdashboard werkt. We raden je aan om een laptop mee te nemen, zodat je ondertussen zelf mee kunt kijken en klikken in je eigen dashboard. Uiteraard is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Om 12.00 uur zorgen we voor een lekkere lunch waarna je rond 12.30 uur Loosdrecht verlaat met alle benodigde basiskennis over je online dashboard!

 

Heb je liever deze workshop op locatie?
Dat is ook mogelijk! Gijs of Stef komt dan langs bij jou op kantoor zodat jij én je collega's gelijk aan de slag kunnen jullie online belevingsdashboard. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met Martine via marketing@kcmsurvey.nl.

Schrijf je in voor de training "Hoe gebruik ik mijn online belevingsdashboard?" op 21 mei:

Naam: *
E-mail *
Naam organisatie
Telefoonnummer *
Datum *
Neem je iemand mee? *

Wie neem je mee? (aantal personen, naam, functie en e-mail)
* Verplicht


KCMonitor app

Gebruikers van de Klantcontact Monitor® kunnen met onze app hun dashboardmeters op een smartphone of tablet installeren en zo overal en altijd de vinger aan de pols houden.