Kom jij dinsdag 18 april ook naar het werkcongres Klant en Corporatie?

Onze partner CorporatieNL organiseert in Utrecht haar werkcongres: een praktische en inspirerende bijeenkomst over de manier waarop elke corporatie meer klantgedreven kan werken.

Onder onze opdrachtgevers bevinden zich veel woningcorporaties. We zijn blij dat deze woningcorporaties de klantgedrevenheid testen via de KCM. Daarom is Axel Kok, onze Senior Customer Experience Advisor, deze dag een van de sprekers met het onderwerp 'kies het juiste instrument voor elke situatie'.

Werk je bij een woningcorporatie? En is klantgedrevenheid iets dat bij je past en waar je blij van wordt, dan is dit praktische en inspirerende werkcongres echt iets voor jou!

Op het congres zullen voorbeelden uit de praktijk worden uitgewisseld met theoretische inzichten. Tevens staan wij op de marktplaats, met onze stand, om jou te ontmoeten. Je sluit de dag af met een heldere visie en een to-do-list voor je eigen organisatie.


Interesse? Schrijf je dan hier in.

Datum en tijd

18 april. Het congres begint om 09.00 uur en om 16.30 uur is de afsluiting met een borrel op de Marktplaats.

 

Locatie

De Eenhoorn te Amersfoort.KCMonitor app

Gebruikers van de Klantcontact Monitor® kunnen met onze app hun dashboardmeters op een smartphone of tablet installeren en zo overal en altijd de vinger aan de pols houden.