Onze partners

Partners van de KCM

 

 

 

 

 

OBI4wan biedt een gebruiksvriendelijke tool voor online- en offline media monitoring, webcare, data-analyse, social analytics en content publishing. Met OBI4wan hebben organisaties altijd en overal een overzicht van berichten, trends en dialogen en kan men gericht organisaties, merken of aandachtgebieden monitoren.

Meer weten? www.obi4wan.nl


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KSM fabriek heeft de droom een belangrijke steen bij te dragen aan een klantgerichter Nederland en België. Haar missie is geslaagd als iedere organisatie klantbeleving in plaats van winst als motor van de bedrijfsvoering adopteert. Zij zorgen continu voor het bewijs dat deze missie reëel is, doordat ze klantbeleving hard meetbaar maken. Zowel in het verhogen van klanttevredenheid als het verlagen van kosten.

Meer weten? www.ksmfabriek.nl


 

 

 

 

Telecats levert innovatieve contactcenter oplossingen met IVR, spraakherkenning en IP telefonie. Met de technologie van Telecats bent u optimaal bereikbaar, worden klanten geïdentificeerd, vragen van bellers geclassificeerd, vindt selfservice plaats en worden agenten ondersteund.

 

Ruim 400 klanten gingen u voor. Aegon, PGGM, Nationale Nederlanden, uitgevers als De Telegraaf en Sanoma, gemeentes als Ede, Zwolle, Nijmegen en Súdwest-Fryslân, maar ook De Nationale Politie, De Consumentenbond, De Tweede Kamer en KPN.

 

Klanten van Telecats optimaliseren hun klantcontact met als resultaat een hogere klant- en werknemerstevredenheid tegen gegarandeerd lagere kosten.

Kijk wat Telecats voor u kan betekenen: www.telecats.nl